Thyia - Trouwringen
  • Thyia - Trouwringen

Thyia - Trouwringen

€ 2.318,00

Twee trouwringen elk met de hand ingevijlde buitenscheen en 'spanstukken'. Hierdoor hebben deze ringen een elegante maar ook solide uitstraling.

Het voorbeeld is in 14k geelgoud met een ovaal geslepen groene toermalijn.

Metaal
Edelste(e)n(en)
  • Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak! Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak!
  • Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons. Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons.
  • Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures. Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures.

Twee trouwringen elk met de hand ingevijlde buitenscheen en 'spanstukken'. Hierdoor hebben deze ringen een elegante maar ook solide uitstraling.

Het voorbeeld is in 14k geelgoud met een ovaal geslepen groene toermalijn. Deze steen heeft een grijs paarse kleur

Te maken in verschillende metalen en met verschillende edelstenen.

Let op! Geeft u bij opmerkingen in het bestelproces aan wat uw ringmaat is. Het is erg belangrijk om deze juist te hebben.
Weet u niet wat uw ringmaat is? Wij vinden het erg leuk om u in ons atelier te ontvangen om deze op te nemen. Ook kunt U hier bij ons een ringenmaatje bestellen.
Onze voorkeur gaat wel uit naar het laten opmeten, zo weten wij zeker dat wij de juiste maat maken!

Thyia - Trouw

Datasheet

Dikte
ongeveer 2,5 tot 3,5 mm
Breedte
ongeveer 7,5 mm
Uitvoering Meta(a)l(en)
Zilver of goud
Ringmaat
Vult u in bij opmerkingen tijdens bestelproces
Gravering
Kunt u aangeven bij bestelproces (hiervoor rekenen wij extra kosten per teken)

Downloaden

Downloaden (0)