Nostromo MK I ring
  • Nostromo MK I ring
  • Nostromo MK I ring
  • Nostromo MK I ring
  • Nostromo MK I ring

Nostromo MK I ring

€ 494,00

Deze zeer bijzondere zilveren ring heeft een vormgeving die je niet vaak tegen komt. Het ontwerp is gebaseerd op de sci-fi/steampunk stijl. En is gezet met een rode granaat. Compleet met de hand gemaakt.

  • Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak! Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak!
  • Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons. Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons.
  • Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures. Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures.

Deze zeer bijzondere zilveren ring heeft een vormgeving die je niet vaak tegen komt. Het ontwerp is gebaseerd op de sci-fi/steampunk stijl. En is gezet met een rode granaat. Deze ring is compleet met de hand gemaakt!

Door het maak proces zal geen enkele ring ooit hetzelfde kunnen zijn.

Special voor de heren onder ons die ook gezien willen worden met een bijzondere doch mannelijke ring!

Let op! Geeft u bij opmerkingen in het bestelproces aan wat uw ringmaat is. Het is erg belangrijk om deze juist te hebben.
Weet u niet wat uw ringmaat is? Wij vinden het erg leuk om u in ons atelier te ontvangen om deze op te nemen. Ook kunt U hier bij ons een ringenmaatje bestellen.
Onze voorkeur gaat wel uit naar het laten opmeten, zo weten wij zeker dat wij de juiste maat maken!

Nostromo MK I ring

Datasheet

Dikte
ongeveer 3 mm bovenop
Breedte
boven ongeveer 12 mm onder ongeveer 6 mm
Uitvoering Meta(a)l(en)
Zilver
Ringmaat
Vult u in bij opmerkingen tijdens bestelproces
Gravering
Kunt u aangeven bij bestelproces (hiervoor rekenen wij extra kosten per teken)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in