gouden herinnerings ring aan overleden zoon
  • gouden herinnerings ring aan overleden zoon

(in opdracht) herinneringsring aan overleden zoon

Dit is een herinnerings ring aan een te jong overleden zoon.
De mevrouw die dit bij ons besteld had heeft gevraagd om oude ringen, parels en edelstenen met speciale betekenis omtrent haar kinderen te combineren in 1 ring.

Bi-color Metaal 1
Bi-color Metaal 2
  • Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak! Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak!
  • Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons. Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons.
  • Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures. Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures.

Dit is een herinnerings ring aan een te jong overleden zoon.
De mevrouw die dit bij ons besteld had, heeft gevraagd om oude ringen, parels en edelstenen met speciale betekenis omtrent haar kinderen te combineren in 1 ring.

Iedere ring was gekocht tijdens de geboorte van een van hun kinderen, met gravure en data, deze zijn vermaakt tot een ring waarbij de gravures bewaard zijn gebleven. Zo is het hele gezin toch nog bij elkaar. Gebruikte edelstenen zijn parels, een robijn, een saffier en een diamant.

PL-her-ring