Zilveren oorbellen met druppelvormige Amethyst
  • Zilveren oorbellen met druppelvormige Amethyst

Zilveren oorbellen met druppelvormige Amethyst

€ 156,00

Handgemaakte Druppel oorbellen met Amethyst stenen.

Dit ontwerp kwam ik tegen tijdens mijn reizen in Zuid-Afrika waar ik heb samengewerkt met locale goudsmeden en heb leren werken met soorten hout, bot, tand, en edelstenen. In Verschillende metalen.

Metaal
Edelste(e)n(en)
  • Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak! Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak!
  • Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons. Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons.
  • Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures. Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures.

Handgemaakte Druppel oorbellen met Amethyst stenen.

Dit ontwerp kwam ik tegen tijdens mijn reizen in Zuid-Afrika waar ik nauw heb samengewerkt met locale goudsmeden en ik heb leren werken met vele soorten hout, bot, tand, en edelstenen.

Drop-Am

Datasheet

Dikte oorhaak
Loopt taps van 3 tot 1 mm
Breedte Steen
Loopt taps van 8 tot 3 mm
Hoogte Steen
20 mm

Downloaden

Downloaden (0)