Vetus Schola Granaat hanger
  • Vetus Schola Granaat hanger

Vetus Schola Granaat hanger

€ 400,00

Deze hanger is gemaakt uit gereticuleerd zilver. Dit houdt in dat het zilver bijna tegen het smeltpunt aan verhit is zodat de grove structuur verschijnt. Daarna is deze gezet met een apart slijpsel van een Lrode granaat

  • Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak! Wij hebben een atelier waar U op bezoek kunt komen. Heeft U liever persoonlijk contact, maak dan een afpsraak!
  • Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons. Aangetekend of verzekerd verzenden. U ontvangt altijd een tracking nummer van ons.
  • Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures. Stuur uw sieraden terug als U ze niet mooi vindt! Met uitzondering van sieraden met persoonlijke aanpassingen als gravures.

Deze hanger is gemaakt uit gereticuleerd zilver. Dit houdt in dat het zilver bijna tegen het smeltpunt aan verhit is zodat de grove structuur verschijnt. Daarna is deze gezet met een apart slijpsel van een rode granaat.

Tevens is er hier en daar 14k geelgoud op het zilver gesmolten.

Door het maak proces zal geen enkele hanger ooit hetzelfde kunnen zijn.

Vetus Schola GranaatHanger

Datasheet

Breedte
Diameter van ongeveer 2.5 cm
Uitvoering Meta(a)l(en)
925 zilver met 14k geelgoud
Lengte ketting
Te bestellen tegen meerprijs, zie opmerkingen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in