Over ons

Just Artisans is een idee, een visie van twee mensen. Sarah Schuchard en Coen Hofhuizen zijn beidden goudsmeden, maar elk met een eigen benadering. Sarah legt de nadruk op het kunstzinnige, waar Coen het ambacht het mooist vindt.

Dit leverde een unieke samenwerking op die tot iets groters leidde dan de som van 2 delen.

Naast het maken van mooie sieraden/schilderijen wilden zij meer betekenen dan alleen dat en hebben Just Artisans mede opgericht om (beginnende)kunstenaars en vakmensen te helpen door een kans en platform te bieden hun verhaal en product aan de man te brengen, hierdoor ontstaat er ook een los collectief en kunnen we elkaar goed aanvullen.

Service

Afhankelijk van bij wie u iets besteld wordt over het algemeen het product met de hand gemaakt nadat er een bestelling is geplaatst. Dit houd in dat wij persoonlijk contact moeten blijven houden om ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Dit vinden wij leuk!

Onze winkel

Just Artisans zelf wordt gerunned door Sarah Schuchard en Coen Hofhuizen, zij delen hun atelier in het oude ziekenhuis aan de Van Calcarstraat in Deventer, hier verkopen zij voornamelijk handgemaakte sieraden en vanuit hier onderhouden zij ook contact met de andere artisanen die op deze webwinkel staan

 

Bedrijfsgegevens

Adres webwinkel/atelier:

Just Artisans VOF
Van Calcarstraat 4
7415 CK Deventer
Nederland
Tel. +316-19985034
www.just-artisans.com
info@just-artisans.com

Bank: NL14 RABO 0301276080
T.N.V. Just Artisans


Kvk-nr: 63239906
BTW-nr: NL855150968B01