Bestellingen en verzenden

Geeft U bij bestellingen altijd uw gewenste maatvoeringen door. Dit kunt u doen door bij de product informatie de juiste maatvoeringen uit te kiezen. Ook krijgt u de gelegenheid op een bestaand ontwerp persoonlijke aanpassingen te laten maken. Dit geschied natuurlijk wel in overleg.

Gemiddeld wordt een sieraad na 2 tot 4 weken na bestelling verzonden. Dit komt doordat wij op bestelling onze sieraden maken. Wilt U het sieraad eerder hebben dan kunt U dat aangeven bij de opmerkingen tijdens de bestelprocedure. Ik neem dan contact met u op.

Als u iets besteld wat niet bij Sarah Schuchard of Coen Hofhuizen vandaan komt, nemen wij contact op met de betreffende artisaan en handelen wij alsnog de bestelling voor u af. Ook hiervoor nemen wij gemiddeld 2 to 4 weken de tijd.

 

Postbedrijf:

Uw juweel wordt standaard aangetekend per PostNL gestuurd. Heeft u liever een andere postbedrijf, dan kunt u dit aangeven in het veld extra opmerkingen. De verzend tarvieven worden dan aangepast op andere vervoerder.

 Ophalen

 U kunt uw sieraad ook zelf op komen halen. U kunt dit aangeven tijdens het bestel proces. Als het sieraad af is geef ik hier bericht van en kunt u op afspraak langskomen. Verzendkosten worden als vanzelfsprekend niet in rekening gebracht.