Lijst van producten op merk Goudsmid/kunstenares Sarah Schuchard uit Deventer

Goudsmid/kunstenares Sarah Schuchard (Mede-eigenaar Just Artisans)

Als vakvrouw/kunstenaar is het mijn streven om een uniek product af te leveren waarin mijn persoonlijkheid en kwaliteiten tot uiting komen. De functionaliteit van deze producten is even belangrijk, zodat u er als klant optimaal van kunt genieten.

Gedurende mijn leven heb ik in Afrika, Azië, Nieuw-Zeeland en Europa gewoond, waar ik in contact ben gekomen met veel verschillende culturen en zo verschillende ervaringen heb opgedaan die u kunt herkennen in mijn sieraden en schilderijen.

Adres: van Calcarstraat 4
           7415 CK Deventer
Website: www.sarahschuchard.com

E-mail: info@sarahschuchard.com
Tel: 06-19985034

Kvk-nr: 63239906 (onderdeel van Just Artisans VOF)
BTW-nr: NL855150968B01

 

Wie ben ik?

Van kinds af aan heb ik al een affiniteit met het creatieve vak. Na mijn slagen aan de International School (Haren) behaalde ik mijn propedeuse aan de Kunstacademie Minerva (Groningen),  waarna ik heb geproefd aan de richtingen Theatervormgeving en Interieurarchitectuur.

Naast het ontwerpen wilde ik ook graag mijn technische kennis ontwikkelen om zo tot een tastbaar en functioneel resultaat te komen.


De opleiding tot Goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven leek mij een ideale studie om deze disciplines samen te brengen.

Mijn technische vaardigheden en kennis zijn verder uitgebreid tijdens mijn stageperiode bij atelier Cees Wolf (Groningen) en Sitali Jewelers (Kaapstad, Zuid-Afrika), waar ik de gelegenheid kreeg om met speciale materialen te werken zoals bot, hoorn, tand, mineralen en verschillende soorten hout. Terug in Nederland zette dit leerproces zich voort bij Edelsmederij van der Leen (Utrecht), Atelier t’Sieraad (Amsterdam) en Blinken (Zeist).

SchuchArt geeft mij de mogelijkheid deze visie en speciale materialen met klanten te delen. Hoewel ik aan een vaste ontwerplijn werk, ben ik altijd benieuwd naar persoonlijke wensen en ideeën. Het sieraad kan zo samen met u bedacht en ontworpen worden.

 

 

Er zijn 37 producten.

Item 1-12 van 37 in totaal item(s)