"Wij zijn goudsmeden op de eerste plek en hebben een webwinkel op de tweede.
We vinden het belangrijk om mensen de gelegenheid te geven persoonlijk contact met ons te maken.
Helemaal als het gaat om ontwerpen op maat."

- Goudsmid Coen Hofhuizen

Wij zijn een klein familie bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sieraden met de hand! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de mensen die ons open atelier bezoeken vakkundig en persoonlijk te helpen.Atelier Just Artisans
Allebei hebben we de vakopleiding in Schoonhoven met succes afgerond en door onze bijzondere leermeesters zijn wij in staat om naast het maken van standaard sieraden ook 'out of the box' te denken en meer te spelen met texturen en het anders bewerken van goud en zilver.

Ons atelier is gelegen in het oude karakteristieke ziekenhuis in Deventer op loop afstand van het station en met goede parkeer gelegenheden. Wij beseffen dat het kopen van sieraden via het internet een spannende aangelegenheid kan zijn en willen U dan ook uitnodigen om in ons atelier langs te komen als U iets moois gezien heeft.

U staat midden onze werkplaats en kunt als het ware meekijken over de schouders van ons om te zien hoe een sieraad gemaakt wordt.

"Goede service, erg klantvriendelijk en zeer mooie kwaliteit van de trouwringen. Er wordt met volle passie aan de sieraden gewerkt en dat zie je terug in het sieraad." - Manuela K.