Goudsmid/ontwerpster Sarah Schuchard & Goudsmid Coen Hofhuizen

  • Nieuws

  • Wat gebeurt er zoal

Opendag geertruidentuin was een groot succes!

Logo Just Artisans

Op zaterdag 13 juni stonden de deuren open van de ondernemers van de Geertruidentuin.

Wij hebben het erg druk gehad en dat vonden wij natuurlijk erg leuk! Veel goede reacties en ook een paar leuke opdrachten gekregen. Dank voor jullie komst!

Janko Bartelink van videoproductiebedrijf www.ZeggisMedia.nl (en tevens gevestigd in de Geertruidentuin) maakte een leuke impressie.

Wij zijn samen gegaan! VOF Just Artisans is geboren. Door vakmensen voor vakmensen en de klant natuurlijk!

Logo Just Artisans

Het zat er natuurlijk al heel erg lang aan te komen, maar het is nu eindelijk gebeurd! Goudsmid/kunstenares Sarah Schuchard en Ambachtelijk Goudsmid Coen Hofhuizen zijn samen gegaan in een bedrijf!

Just Artisans is opgericht met het idee om samen te werken. Nu bestaan wij nog uit twee personen, maar het doel is om andere vakmensen en kunstenaars een plek te bieden om hun verhaal en producten op een vriendelijke en leuke manier kwijt te kunnen.

Bekijk ook de webwinkel! Nu alleen nog gevult met sieraden, maar binnenkort ook met foto's en andere producten!

Opendag Geertruidentuin juni 2015

opendag geertruidentuin juni 2015

Op zaterdag 13 juni zetten de ondernemers van de Geertruidentuin hun deuren open. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naast een informatiemarkt zijn er concerten, open lessen, workshops, exposities en leuke activiteiten voor kinderen. De ingangen zijn aan de H.J.P. Fesevurstraat en Van Calcarstraat.

Wij gaan verhuizen!

SchuchART en ik gaan komende maand gezamelijk een atelier betrekken in het oude Geertruidenziekenhuis te Deventer. Hier zitten we tussen andere vakmensen en kunstenaars. We gaan er dan ook vanuit dat ons verblijf daar inspiratie geeft voor veel nieuwe en mooie juwelen!